Life

Don`t ask google ask me!

Vaak hoor ik: maar dat staat niet op facebook? Dat post je helemaal niet? Eeuh nee, we weten allemaal dat de klaag muur ergens anders staat toch? 🙂  En een zielig verhaal delen, de mindere dingen, is dat om het delen, of om aandacht te trekken. Ik weet het niet. Alles krijgt altijd zijn eigen leven op social – media. Aan 1 leven heb ik genoeg. En we hebben allemaal een verhaal, ons eigen verhaal, waar alleen wij zelf de waarheid van weten. Vaak wordt er geoordeeld vanuit het hoofdstuk waar mensen binnen lopen.  Of bij wat ze zien, een moment opname, vergeleken met het eigen pad. We luisteren, lezen en kijken om te reageren, niet om te begrijpen. Is dat wat ik wil bereiken? Nee.

“ik ben jou niet”

En wie zegt dat facebook een reflectie is van mijn complete leven, mijn werkelijkheid. Dat is wat ervan gemaakt wordt. Reality, open en eerlijk is het zeker wel als het om het kitesurfen gaat, de competities en het reizen. Gewoon omdat ik dat leuk vind om met jullie te delen. Omdat ik weet dat er vragen over zijn en dat het gelezen word. En misschien andere weer verder op weg kan helpen op een reis, te inspireren of die dromen toch echt te volgen. Om niet bang te zijn anders te leven dan anderen. Soms en later worden altijd – nooit! Sommige mensen zullen toch nooit begrijpen waarom jij een bepaald pad in slaat om te bewandelen. En dat hoeven ze ook niet, het is jou reis, jou verhaal! Dus waar wacht je op. Niet perfect is ook goed.  Gemaakt om te laten zien wat er is in de wereld, wat er kan en niet om ook maar iemand jaloers te maken. Want geloof me dat is echt nergens voor nodig! Mijn verhalen en herinneringen levend houden – voor mijzelf.

Degene die de rest willen weten , kunnen het vragen. Degene die het verhaal achter die positieve, motiverende toch kritische post willen weten. Of waarom deze quote?   Die zijn er ook. En dat laten ze weten, een berichtje of een vraag. Gewoon persoonlijk ipv aan de hele wereld.  Een wedstrijd die eens wat minder gaat, resultaat waar ik niet trots op ben, is allemaal part of the game. Maar ik zie dat meer als motivatie. Niet perse slecht / dat komt dan ook zeker wel voorbij. Zonder “struggles geen progressie”.  Werk studie school / familie, mijn verhaal, dat is van mij en niet van social media.  This  is real  life!   En hier vind je stukjes daarvan, antwoord op sommige vragen, aan jullie om een relevante puzzel compleet te maken. Om alles echt te begrijpen ipv te beoordelen.

 “don`t ask google , ask me”

Mariska Wildenberg


> Life

“Difficult roads often lead to beautiful destinations” 

– in life and in the world!  Watch me…

All about: mariska on tour in the world – life – food – travel – inspiration. And maybe my story. Which now only exists as a link for all real interested people. If you really want to: ask me instead of someone else!

It’s what you learn, after you know it all, that counts.”

Some is in Dutch sorry… I will translate it sometime for you! or maybe google does 😉

SnowKiting || Video`s || Travel || Kitesurfing & competitions


Afscheid nemen bestaat niet – Best friends stick together and never say goodbye.

Wouter bedankt voor alles! We gaan je missen.

———————————————————————————————————————————————-

FAQ 1. Need some motivation?

How do I stay motivated all the time? Find it out: Here

FAQ 2. Want to be like me?

How I do it? #troublemaker , be stubborn find it out: Here

FAQ 3. Foiling or twintip?

Read it in my year of 2019 here!

FAQ 4. . On top of the mountains where everything makes sense …or?


Read the answer here!

The You Know What (Covid-19) – use it wisely …

read it all here!

Did you ever watched the Sunrise or a sunset?

DSCF2304

Did you know? There is a sunrise and a sunset every single day, and they are absolutely free! Don`t miss so many of them!! Especially when it’s a sunrise you can watch from the hydrofoil or a sunset you can enjoy riding around on your twintip 🙂 …… although rigging a kite in the dark might be a little bit too excited, just maybe. Read more here!

> Resources & Food

As we all know, I am not the person for schedules both in food & training, neither in daily life. Following recipes ..will make me even look more bad! I am not the person who is counting calories. Secretly trying to skip dinners … well can be. And all the offered supplements.. the WHAT?! ††

But I learned (or I had to learn)  a lot about it and that’s what I will share: My tour around the world, and my sport health and food world tour.  I realized some things are not that bad. I will share some of it based on my very own experience.

If I can do it, you can do it! Als ik het kan, kan jij het ook!

Acai in Nederland!


meer over acai in Nederland, tips en tricks: blog

> Sport


5 dingen die je nooit meer mag zeggen als het om sporten gaat.

DSC09557 (4)

My new shoes, because there is always a reason to be active!  or not? I answere this question a lot of times… Read More