Competitions, Geen categorie, kitesurfing, Mariska & Kitesurfing

Stop 3  van de PKA 2017 – Bulabog Beach, Borocay

De Philippine Kiteboarding Tour 2017  (PKA) 

Stop 3  van de PKA – Bulabog Beach, Boracay

Eind van de maand is het tijd voor Stop 3  van de PKA – Bulabog Beach, Boracay 18 t/m 20 februari 2017. Deze stop vindt plaats in het kite paradijs van de Filipijnen en staat bekend om een hoog niveau in de competitie. Deze stop is namelijk makkelijker te bereiken als de andere en op een bekendere plaats. Bij de dames is naast Bibiana Magaji ook internationaal rider Julia Castro aanwezig.  Vanaf Tablas kun je op Boracay komen met de boot, waarom de boot nemen als je ook gewoon kunt hydrofoilen. Samen met Atte ben ik downwind gehydrofoiled naar Boracay, een uur en 20 minuten later staan we op het vaste land. De voorspelling ziet er niet zo goed uit voor de competitie dagen, maar uiteindelijk is het geen light wind event geworden en hebben we gewoon perfecte wind voor iedereen. Soms zelfs een beetje teveel. Mijn eerste heats gingen super goed, helaas verloor ik mijn heat tegen Bibi en tegen Julia Castro, ik eindig weer op een 3de plaats. In de hangtime word ik op een seconde na 2de achter Bibi en in de race finish ik op een 3de plaats.

 

 

1 thought on “Stop 3  van de PKA 2017 – Bulabog Beach, Borocay”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s